På Øst-Island nær Egilsstaðir ligger Eyjólfsstaðir, et strategisk sted for evangelisk virksomhet på Øst-Island. Leirstedet / basen er eiet av den islandske Kristkirken. På 80 og 90’tallet var dette et senter for «Ungt Folk med Hlutverk» — det islandske Ungdom i Oppdrag.
Nå drives også sommerhotell i tillegg til den kristne virksomheten. Ungdom i Oppdrag sender høsten 2016 et nytt team til Reykjavik for å ta over virksomheten som ble gjenopptatt i 2008. Det er fortsatt aktuelt å samarbeide med Kristkirken om den gamle basen i øst, Eyjólfsstaðir.

Vi søker etter ett eller to allsidige modne par som kan være interessert i en sommer på Island med praktiske gjøremål ute og inne, drift av sommerhotellet og tid til forbønn for arbeidet som er under utvikling på Sagaøya. Fritt opphold og muligheter for lønn/dekning av utgifter medfølger.

Ytterligere informasjon finnes på
http://www.eyjolfsstadir.is/english

Ta kontakt om du er interessert med Terje Konradsen på
e-post: terjek@mac.com

Posted in 50+