Vi bygger et nytt bygg med storsal som kan deles inn i 3 klasserom, gang, toaletter og møterom.
Vi vil ha bygget bruks-klart i slutten av juni og helt ferdig i august/september

Vi trenger hjelp til:
– innvending snekkerarbeid (listing, installasjon av dører osv.)
– maling
– flising og gulvlegging, tarkett (i juni)
– rørlegger arbeid

Vi trenger i hovedsak hjelp fra april og til og med juli. Om noen er interesserte kan de ta kontakt med Agnete Haraune Amundsen på:  a.haraune@gmail.com og avtale tidspunkt. Så fremt vi ikke er helt utleid vil vi legge tilrette for at man kan komme når det passer.

På Borgen har vi rom på internat med vask på rommet og bad i gangen. Vi har oppredde senger. Og det er stue og kjøkken er tilgjengelig. Oppholdet vil være gratis og vi kan avtale nærmere når det gjelder mat.

Tusen takk for hjelpen!

Posted in 50+