Familiefokus ønsker å hjelpe ektepar og familier til å fokusere mer på hverandre og at dere sammen kan få fokusere på Gud. Vi har laget noe materiell i 5 deler som ligger ute på Familiefokus sin Youtube kanal. Enten kan dere ta 5 dager på rad og legge opp til en skikkelig «hjemmeleir uke», eller dere kan velge en fast dag gjennom ferien.

Hjemmeleir – Samlivsundervisning

I hver episode av Hjemmeleir fra sommeren 2020 får dere høre litt om Familiefokus sitt arbeid og det er noen vitnesbyrd fra noen som har vært på Familieleir. I miniserien om samlivsundervisning underviser Anne- Helen og Trond Sæthren ut ifra Bibelske prinsipper og erfart liv kjernen av det vi i Familiefokus står for. Temaer de tar opp er grunnvollen i ekteskapet, forventinger, kjærlighet, tillitt, respekt, kommunikasjon og konflikthåndtering. De avslutter med å gi en par-oppgave som dere kan jobbe med hjemme.

Se Hjemmeleir samlivsundervisning her.

Familiesamling og andakt

På en familieleir er familiesamlinger en viktig aktivitet. Der ønsker vi å modellere hvordan vi som familier kan få tid sammen og med Gud, slik at vi kan gjøre dette i hverdagen også. Dette året har vi laget noen familieandakter ut i fra historien om Emmaus vandrerne i Luk 24. Denne historien er fin å lese sammen som familie. Dere kan også se historien bli fortalt her. Det er mulig å printe ut pdf, slik at andaktene er lett tilgjengelig. Se og last ned familieandakten her

Vi har laget en familieaktivitet til hver av disse dagene. Se de her.

Eksterne ressurser:

Chris Duwe – Facebook

Chris Duwe – youtube

Egil Riise – Samliv

Proklamedia – Disippelpuls i hjemmet

Proklamedia forlag

Alfa Super – Bibelselskapet

Viggo Klausen – nettside

Hillcraft Norge – Facebook

Family Ministry International – nettside