Velkommen til Inspirasjonssamling i Familiefokus september 2021!

Siden samlingen i januar måtte avlyses, ønsker vi å gjennomføre Inspirasjonsamling 10-12 september 2021 på Grimerud Gård. Denne samlingen er spesielt for alle dere regions-, weekend- og leirledere i Familiefokus, og deres komiteer. Det er også åpnet for alle andre venner av oss. Arrangmentet vil følge de gjeldene smittevernregler lokalt og nasjonalt, derfor kan det komme endringer.

Det kommer i år til å være et spesielt fokus på hva vi tror er viktig i denne tiden, og hva vi i Familiefokus skal være i årene fremover. Vi kommer også til å jobbe sammen med hvordan våre familieleire skal se ut i årene fremover.

Noen av bidragsyterne er Lone og Dag Jax*, Joakim Magnus, Nina og Geir Edvin Frøen. Wenche Bratlund Larsen med team vil lede oss i lovsang. Samlingen begynner med kveldsmat fredag kl 19:00 og avsluttes søndag til lunsj.

Detaljert program sendes ut senere.

Det er nokså fullt på Grimerud for tiden med stab og studenter. Derfor håper vi mange av dere klarer å skaffe privat overnatting. Men vi har noen rom tilgjengelig og vil finne løsninger for alle. Vi ønsker også at denne helgen skal være gratis for dere, siden dere allerede gir så mye av deres tid og ressurser til tjenesten. Men det vil bli mulighet til å gi en kollekt til Familiefokus for de som ønsker det under helgen.

Ta kontakt med oss på familie@ywam.no for spørsmål.

Påmelding på checkin HER

Hjertelig velkommen!

Nina og Geir Edvin Frøen og resten av kontorstaben i Familiefokus