Førekteskapelig veiledning

For å kjøre bil må man ha både praktisk og teoretisk undervisning på forhånd. Før man kan sette seg bak rattet og kjøre på egenhånd, må man bestå førerprøven. Skal man betjene avanserte maskiner kreves det også forkunnskaper… I de fleste yrker vektlegger man både opplæring, karakterer og kvalifikasjoner.

Hvorfor er det ikke slik for dem som skal gå inn i et livslangt forhold hvor det fort kan bli mange skjær i sjøen, hindringer og farer?

”Å bli ett” er et kurs for par som planlegger å gifte seg. Kurset går over syv kvelder hjemme hos et voksent ektepar. Der gjennomgås viktige temaer som forberedelse til ekteskapet. Kurset er basert på bibelske prinsipper og har som mål å utruste paret til å få et ekteskap som ikke bare holder resten av livet, men som blomstrer og blir en stor velsignelse.

Temaer:

– Guds plan for ekteskapet
– Ekteskapet – en pakt
– Å forlate for å kunne holde seg til
– Å bygge kommunikasjonshuset
– Konfliktløsning og tilgivelse
– Seksuell intimitet
– Å bli ett

Pris: 500 kr pr par (inkludert bøker og syv kurskvelder).

Har du ønske om å holde slike kurs og bruke dette redskapet?

Ektepar som har anbefaling fra sin pastor / menighetsleder og som fullfører en egen sertifiseringsweekenden kan bli sertifisert for å holde kurs på egenhånd. Kurset er omarbeidet til norske forhold av Reidun og Harald Nyen.

Du kan enten ta direkte kontakt med oss, eller følge med på ‘andre arrangementer’ om når neste sertifisering vil være.

Sitat: “ Å ha et sted å være, kalles HJEMME. Å ha noen å tilhøre, kalles FAMILIE. Å ha begge deler, kalles VELSIGNELSE.” ( Ukjent )

Er dere interesserte i å være med på et “Å bli ett” kurs? Da kan du fylle ut kontaktskjema under.

SERTIFISERTE KURSHOLDERE kan bestille deltagerhefter ved å fylle ut kontaktskjema under og skrive i kommentarfeltet hvor mange bøker du ønsker å bestille. Vi anbefaler å bestille en bok til hver person. Bestill bøker i god tid – minst 14 dager før kursstart. Da rekker de å komme frem i tide!