Laster kart ....

Dato/tid
09/02/2019 - 10/02/2019
10:00 - 16:30

Sted
Hånes Frikirke


TILBAKE TIL HAGEN – dyrke, vokte, vokse og ha det bra sammen!

Om årets tema: Velkommen tilbake til hagen! Oppdag hemmelighetene til frihet og mer liv, til fellesskap med hverandre og Gud gjennom hagen. Undervisningen er illustrert og gjør at du bedre kan se, høre og forstå, både deg selv og den du lever sammen med! Dyrk frem det beste i hverandre, drøm sammen og oppdag alle mulighetene.

Hovedtalere er Gro og Øystein Rykkelid. 
Kort om dem: Gro er illustratør og billedkunstner, skaperen av Hjertespråket og har skrevet boken “Gartner i eget liv” og “Hjertehagen”. Øystein er Marinbiolog og lektor, men har jobbet som leder i UIO i snart 20 år. De er begge sørlendinger som har dyrket sammen i over 30 år og som lever litt utradisjonelt, bor i Nordland, leder et UIO senter, har 3 jenter, driver et firma, reiser, prøver å søke Gud først, tenke annerledes og gå for drømmene.

Om konseptet:
Det over to dager, og overnatting står dere for selv. Mat og undervisning får dere på konferansen. Dere vil bli utfordret til å komme nærmere som par og får flere anledninger til å overføre undervinsingen til eget liv. Det vil også i år være mulighet for å velge ulike workshops og vi vil også ha en aktivitetsløype med moro og mening. Mer vil vi ikke avsløre nå.

Se mer på facebook