Laster kart ....

Dato/tid
16/07/2018 - 21/07/2018
Hele dagen

Sted
Skjærgårdsheimen


PÅMELDING:
14. februar 2018 kl 10.00 åpner påmeldingen til leirene. Meld deg på HER eller gå rett til checkin.no. Vi ønsker at nye familier skal få muligheten til å bli med og holder av noen egne plasser til dette.

LEIRLEDERE:
Hild Mari og Sigfred Vestbøstad har et stort hjerte for familier. De har ledet leir de siste årene på Skjærgårdsheimen. De jobber til daglig som senterledere i Ungdom i oppdrag i Skien og gleder seg over å se unge mennesker lære å kjenne Gud og gjøre ham kjent! Gjennom årene i UiO Skien har det også vokst frem et sterkt ønske i dem om å se mennesker satt i frihet og de har jobbet mye med veiledning og indre helbredelse. Barna Salome (11), Matteo (9), og Jonah (6) elsker leirlivet og gleder seg stort til å komme til Skjærgårdsheimen nok en gang. Det er mye latter, lyd og leven rundt denne gjengen!

PROGRAM:
Dagen starter alltid med familiesamling for hele familien etter en god frokost.
Deretter går barna i grupper mens de voksne har undervisning med etterfølgende gruppesamlinger.

 

Det blir barneopplegg for barn/ungdom i alderen 3 – 18. De blir delt inn i grupper med ulike aktiviteter. Det blir eget opplegg for ungdommene. Barn fra 3-5 år og 6-8 år er i egne grupper med aktiviteter, lek, sang og samlingsstund.

  • Barn fra 4. klasse samles til forskjellige interessegrupper.
  • Det blir et eget opplegg for ungdom med ungdomsledere på kvelden.

På kvelden blir det en enkel godnattsamling for de minste barna. Vi legger opp til kveldskro for alle fra 4.klasse og oppover, og parallelt med undervisning for de voksne blir det samling for ungdommene.

På dagtid mellom lunsj og middag er det fritid med mulighet for tid med familien, nye vennskap, bading og lek eller kanskje en bytur? Det blir også lagt opp enkelte aktiviteter gjennom uken, for eksempel krabbefiskekonkurranser og misjonsbasar.


PRAKTISK INFORMASJON:

Sengetøy, håndklær og såpe er ikke inkludert. Dersom du ikke ønsker å ha med eget sengetøy, kan det leies for kr. 95.- (sengetøy og håndklær). Ta med redningsvest for de minste da sjøen ligger veldig nær.

Deltagerne vil få mer informasjon i eget brev før leiren.

For spørsmål om påmelding og priser kontakt Familiefokus 62 57 43 17

For praktisk info rundt leiren kontakt Hild Mari og Sigfred Vestbøstad 91133189/ 97533653

Betingelser: Ved eventuell avmelding senest 2 uker før leirstart refunderes innbetalte penger for kost og losji samt arrangementsavgift. Depositum på kr 650,- refunderes ikke. Ved avmelding 2 uker før leirstart betaler man 50% av hele summen.


PRISER:

Kost og losji internat:

Voksen kr. 2.500,-
Barn 8-14 år kr. 1.290,-
Barn 3-7 år kr. 875,-
Barn 0-2 år gratis

Camping inkludert kost (begrenset antall):

Campingavgift bobil/vogn kr. 1000,-
(Det er ikke campingplasser til telt.)

Fullkost for campinggjester:

Voksen kr. 1.250,-
Barn 8-14 år kr. 650,-
Barn 3-7 år kr.  400,-
Barn 0-2 år gratis

Arrangementsavgift 350 kr pr barn fra fylte 3 år, og 675 kr pr voksen.

Depositum 650 kr pr familie (refunderes ikke ved avmelding) er en del av totalsummen og kommer ikke i tillegg til prisen.
NB! Plassen er sikret først når depositum er betalt.