Laster kart ....

Dato/tid
19/07/2021 - 24/07/2021
14:00

Sted
Flämslätt Stifts- och Kursgård


Velkommen på Familieleir på Flämslätt

På alle UIO’s familieleire ønsker vi at hver enkelt skal få en god ferieopplevelse og bli bedre kjent med Jesus og hverandre. Det blir nyttig og praktisk familieundervisning og mye fritid med lek og moro, fellesskap og alvor.

Vi etterstreber at nye familier skal få muligheten til å bli med og holder av noen egne plasser til dette.

Påmelding åpner onsdag 7. april kl. 17.00

PROGRAM:

Dagen starter med en god svensk frokost og påfølgende familiesamling for hele familien. Etter familiesamlingen går de voksne til undervisning og gruppesamlinger. Barna er delt inn i forskjellige grupper etter alder. 3-5 år, 6-8år, 9-12 år og de over 13 år. De har samlinger med andakt, sang og ulike aktiviteter. Mellom lunsj og middag er det tid for bading, familietid, fotballkamp med mer.
På kveldene er det møter for de voksne, kveldskro for de fra 4. klasse og oppover, samt en egen kro for de fra 8. klasse etter det. Her får de undervisning, deling av trosopplevelser, lovsang og lek.
Innimellom alt dette, kan vi nyte god mat, i hyggelig selskap.

Hovedfokus for barne/ungdomsopplegg på denne leiren er tweens og ungdom.

BELIGGENHET:
Flämslätt Stifts- og kursgård er en perle av et sted som ligger sør for Vänern, mellom Skövde og Skara. Det har gode utfluktsmuligheter til 18 hulls golfbane, Skara badeland og naturstier. Det er god standard på rommene og stedet kan skilte med eget kapell, badeplass med brygge, kanoutleie og fotballbane! Velkommen til et nydelig sted å legge ferien.

Leirledere:

Gunn Sisilie & Gaute Austneberg har vært gift i 24 år og har barna Madicken (16 år), Theodor (20 år) og Sebastian (22 år). De er engasjert i Familiefokus og er ledere i regionskomitéen i Østfold. De har vært stab på familieleir i mange år. De siste årene har de ledet familieleir på Flämslätt. Er bosatt i Rakkestad. Gunn Sisilie jobber på familiesenteret i kommunen og Gaute er lærer på en skole for barn med vansker. Gaute er også engasjert i lovsang og mannsarbeid. På fritiden spiller han frisbeegolf med barna, tar gjerne en tur ut med Harleyen sin, gjerne med kona bakpå. Gunn Sisilie er veldig glad i å strikke og jobbe kreativt med hendene. På kjøkkenet lager hun de herligste retter. Vi som par har funnet en ny aktivitet vi koser oss sammen med. Det er kajakk. Der håper vi på mange fine turer sammen. Vi nyter begge å bruke tid med familie og venner.

Tanja & Paul Martin: Familien Holt består av Tanja og Paul Martin og deres tre barn Naomi (12 år), Benjamin (9 år) og Joel (7 år). De er bosatt i Halden, på et småbruk utpå bygda. Der trives de godt, og det er nok med oppussings prosjekter slik at de alltid har noe å gjøre. Tanja er lærer, og Paul Martin jobber som PDR-tekniker og driver eget foretak. Familien er glad i å reise, og i 2014 var hele gjengen i New Zealand der de jobbet som stab på en UIO-base i 6 måneder. Syv år tidligere hadde Tanja og Paul Martin vært på samme sted, og tatt en disippeltrenings skole og jobbet som stab.

Gjennom årene har Tanja og Paul Martin deltatt på mange inspirasjons-samlinger med Familiefokus Østfold, og hele familien har vært deltakere og stab på familieleirer siden 2016. De er veldig glade i å være ute i naturen, tilbringe tid med familie og venner og dele hverdagslivet med oppturer og nedturer. På sommeren er nr. 1 aktivitet å bade (for Tanja og barna) i mens Paul Martin gjerne tar seg en kaffe, setter seg i skyggen og finner noen å prate med i en time eller to. Dette er første gang de skal være med å lede en leir, og de gleder seg til oppgaven.

TALERE: Egil Rise og Kari & Øyvind Hofstad

PRAKTISK INFO:
Sengetøy, håndklær og såpe er ikke inkludert.
Dersom du ikke ønsker å ha med eget sengetøy, kan det leies ved ankomst for kr. 95.- (sengetøy og håndklær).

Mer informasjon om leiren, påmelding og priser – kontakt : Familiefokus 62574317
For mere info, kontakt Gaute Austneberg 99631579, eller gauteaus@hotmail.com

Deltagerne vil få mer informasjon i eget brev før leiren.

BETINGELSER:

Påmeldingen er bindende.
Ved eventuell avmelding senest 3 uker før leirstart kommer et gebyr på 1000 kr.
Ved avmelding 2 uker før leirstart betaler man 50% av prisen for leiren.
Ved avmelding 1 uke eller mindre før leirstart må hele summen betales!

PRISER:

Arrangementavgift på 500 kr. pr. deltager (maks. 2500,- pr. familie)

Hotellrom inkludert kost:

Voksen kr. 3150,-
Barn 8-12 år kr. 2350,-
Barn 3-7 år kr. 1575,-
Barn 0-2 år gratis

Hasselbacken vandrerhjem inkludert full kost (for ungdom):

Ungdom fra 13 år kr. 2.750,-

Camping:

Campingavgift m/strøm (pr enhet) kr. 575,-
Campingavgift u/strøm (pr enhet) kr. 350,-
Voksen inkl/kost kr. 2125,-
Barn 8-12 år inkl/kost kr. 1675,-
Barn 3-7 år inkl/kost kr. 1250,-
Barn 0-2 år inkl/kost gratis