Laster kart ....

Dato/tid
19/07/2021 - 24/07/2021
14:00

Sted
Grimerud


Vi må dessverre avlyse denne leiren i sommer. Men håper det blir leir på Flämslätt neste sommer! 

Vi anbefaler digitalt samlivskurs som Familiefokus vil tilby i samarbeid med Solide Samliv i juli eller august. Informasjon vil bli lagt ut snart om dette.

På alle UIO’s familieleire ønsker vi at hver enkelt skal få en god ferieopplevelse og bli bedre kjent med Jesus og hverandre. Det blir nyttig og praktisk familieundervisning og mye fritid med lek og moro, fellesskap og alvor.

PROGRAM:

Dagen starter med en god frokost og påfølgende familiesamling for hele familien. Etter familiesamlingen går de voksne til undervisning og gruppesamlinger. Barna er delt inn i forskjellige grupper etter alder. 3-5 år, 6-8år, 9-12 år og de over 13 år. De har samlinger med andakt, sang og ulike aktiviteter. Mellom lunsj og middag er det tid for bading, familietid, fotballkamp med mer.
På kveldene er det møter for de voksne, kveldskro for de fra 4. klasse og oppover, samt en egen kro for de fra 8. klasse etter det. Her får de undervisning, deling av trosopplevelser, lovsang og lek.
Innimellom alt dette, kan vi nyte god mat, i hyggelig selskap.

Hovedfokus for barne/ungdomsopplegg på denne leiren er tweens og ungdom.

 

Leirledere:

Gunn Sisilie & Gaute Austneberg har vært gift i 24 år og har barna Madicken (16 år), Theodor (20 år) og Sebastian (22 år). De er engasjert i Familiefokus og er ledere i regionskomitéen i Østfold. De har vært stab på familieleir i mange år. De siste årene har de ledet familieleir på Flämslätt. Er bosatt i Rakkestad. Gunn Sisilie jobber på familiesenteret i kommunen og Gaute er lærer på en skole for barn med vansker. Gaute er også engasjert i lovsang og mannsarbeid. På fritiden spiller han frisbeegolf med barna, tar gjerne en tur ut med Harleyen sin, gjerne med kona bakpå. Gunn Sisilie er veldig glad i å strikke og jobbe kreativt med hendene. På kjøkkenet lager hun de herligste retter. Vi som par har funnet en ny aktivitet vi koser oss sammen med. Det er kajakk. Der håper vi på mange fine turer sammen. Vi nyter begge å bruke tid med familie og venner.

Tanja & Paul Martin: Familien Holt består av Tanja og Paul Martin og deres tre barn Naomi (12 år), Benjamin (9 år) og Joel (7 år). De er bosatt i Halden, på et småbruk utpå bygda. Der trives de godt, og det er nok med oppussings prosjekter slik at de alltid har noe å gjøre. Tanja er lærer, og Paul Martin jobber som PDR-tekniker og driver eget foretak. Familien er glad i å reise, og i 2014 var hele gjengen i New Zealand der de jobbet som stab på en UIO-base i 6 måneder. Syv år tidligere hadde Tanja og Paul Martin vært på samme sted, og tatt en disippeltrenings skole og jobbet som stab.

Gjennom årene har Tanja og Paul Martin deltatt på mange inspirasjons-samlinger med Familiefokus Østfold, og hele familien har vært deltakere og stab på familieleirer siden 2016. De er veldig glade i å være ute i naturen, tilbringe tid med familie og venner og dele hverdagslivet med oppturer og nedturer. På sommeren er nr. 1 aktivitet å bade (for Tanja og barna) i mens Paul Martin gjerne tar seg en kaffe, setter seg i skyggen og finner noen å prate med i en time eller to. Dette er første gang de skal være med å lede en leir, og de gleder seg til oppgaven.

TALERE: Egil Rise og Kari & Øyvind Hofstad

PRAKTISK INFO:
Sengetøy, håndklær og såpe er ikke inkludert.

Dersom du ikke ønsker å ha med eget sengetøy, kan det leies ved ankomst for kr. 95.- (sengetøy og håndklær).

Mer informasjon om leiren, påmelding og priser – kontakt : Familiefokus 62574317
For mere info, kontakt Gaute Austneberg 99631579, eller gauteaus@hotmail.com

Deltagerne vil få mer informasjon i eget brev før leiren.

BETINGELSER:

Påmeldingen er bindende. Det må betales et depositum på 1000 kr per familie for å bekrefte påmeldingen. Du vil dessverre ikke få disse pengene igjen av oss om du må avbestille eller om vi må kansellere leiren.  Giro for kost/losji og resten av arrangement gebyret må betales senest 2 uker før leiren starter. Det vil bli sendt ut giro i juni. Du vil få tilbakebetalt alt (bortsett fra depositum på 1000 kr per familie) ved avmelding eller kansellering inntil leir oppstart.

PRISER:

Arrangementavgift på 500 kr. pr. deltager (maks. 2500,- pr. familie)

Kost og losji på internat:

Voksen kr. 2500,-
Barn 8-14 år kr. 1625,-
Barn 3-7 år kr. 875,-
Barn 0-2 år gratis

Camping:

Campingavgift m/strøm (pr enhet) kr. 1500,-
Voksen inkl/kost kr. 1600,-
Barn 8-14 år inkl/kost kr. 1040,-
Barn 3-7 år inkl/kost kr. 560,-
Barn 0-2 år inkl/kost gratis