Laster kart ....

Dato/tid
26/07/2021 - 31/07/2021
14:00

Sted
Flämslätt Stifts- och Kursgård


Velkommen til Familieleir på Flämslätt i Sverige. 

Vi må dessverre avlyse denne leiren i sommer. Men håper den vil være tilbake neste sommer på Flämslätt. Det er fortsatt usikkert om det er mulig å gjennomføre noen av de andre leirene i Norge i sommer. 

Vi anbefaler digitalt samlivskurs som Familiefokus vil tilby i samarbeid med Solide Samliv i juli eller august. Informasjon vil bli lagt ut snart om dette.

På alle UIO’s familieleire ønsker vi at hver enkelt skal få en god ferieopplevelse og bli bedre kjent med Jesus og hverandre. Det blir nyttig og praktisk familieundervisning og mye fritid med lek og moro, fellesskap og alvor.

Program:

Leirdagen starter med en god flexifrokost med påfølgende familiesamling for hele familien. Etter familiesamlingen går barna til sine ulike grupper. Ungdommene er med som hjelpeledere i aktivitetsgruppene. De voksne går til Vallesalen for undervisning og gruppesamlinger.

Barnegruppene er for barn i alderen 3-12 år:

  • 3-6 åringer: lek, sang og samlingsstund.
  • Skolebarn: samlingsstund og forskjellige interessegrupper.

Denne leiren vil ha et sterkt ungdomsfokus. Det blir et eget ungdomsteam som leder arbeidet og de vil leve «tett på» ungdommene under hele leiren. På kveldene har ungdommene egne samlinger i kapellet med lek, moro, lovsang og undervisning.

Ettermiddagen er det «ferie og fritid» for alle. Flämslätt ligger i utrolig flotte omgivelser, med et stort flott uteområde, turløyper og gode muligheter for bading og andre fritidsaktiviteter.

På kvelden blir det en fin god natt-samling for de minste barna.

Vi legger opp til kveldskro for barn fra 9 år og oppover.

Parallelt med undervisning for de voksne, blir det samling for ungdommene.

 

LEDERE OG TALERE:

BETINGELSER:

Påmeldingen er bindende. Det må betales et depositum på 1000 kr per familie for å bekrefte påmeldingen. Du vil dessverre ikke få disse pengene igjen av oss om du må avbestille eller om vi må kansellere leiren.  Giro for kost/losji og resten av arrangement gebyret må betales senest 2 uker før leiren starter. Det vil bli sendt ut giro i juni. Du vil få tilbakebetalt alt (bortsett fra depositum på 1000 kr per familie) ved avmelding eller kansellering inntil leir oppstart.

PRISER:

Arrangementavgift på 500 kr. pr. deltager (maks. 2500,- pr. familie)

Hotellrom inkludert kost:

Voksen kr. 3150,-
Barn 8-12 år kr. 2350,-
Barn 3-7 år kr. 1575,-
Barn 0-2 år gratis

Hasselbacken vandrerhjem inkludert full kost (for ungdom):

Ungdom fra 13 år kr. 2.750,-

Camping:

Campingavgift m/strøm (pr enhet) kr. 575,-
Campingavgift u/strøm (pr enhet) kr. 350,-
Voksen inkl/kost kr. 2125,-
Barn 8-12 år inkl/kost kr. 1675,-
Barn 3-7 år inkl/kost kr. 1250,-
Barn 0-2 år inkl/kost gratis