Laster kart ....

Dato/tid
26/07/2021 - 31/07/2021
14:00

Sted
Flämslätt Stifts- och Kursgård


Velkommen til Familieleir på Flämslätt i Sverige

På alle UIO’s familieleire ønsker vi at hver enkelt skal få en god ferieopplevelse og bli bedre kjent med Jesus og hverandre. Det blir nyttig og praktisk familieundervisning og mye fritid med lek og moro, fellesskap og alvor.

Familiefokus håper på at vi til sommeren kan samles igjen, vi åpner derfor mulighet for leir påmelding. Leirene vil bli arrangert i henhold til FHI retningslinjer nasjonalt og lokalt, det kan derfor komme endringer.  Denne leiren vil i år ha kun plass til 200 personer, for å kunne ivareta smittevern. Alle vil bli satt på automatisk venteliste ved påmelding og få beskjed innen 48 timer om du allerede nå har fått plass på leiren. Det er reservert noen plasser for nye deltagere på hver leir.

Påmelding på Checkin vil åpne i løpet av mai. Mer informasjon kommer. Det jobbes med å finne et alternativ leirsted i Norge om det fortsatt er reiseforbud til Sverige i sommer. Mer informasjon vil komme.

Temaet for denne leiren er: “TÅLT!”

 Program:

Leirdagen starter med en god flexifrokost med påfølgende familiesamling for hele familien. Etter familiesamlingen går barna til sine ulike grupper. Ungdommene er med som hjelpeledere i aktivitetsgruppene. De voksne går til Vallesalen for undervisning og gruppesamlinger.

Barnegruppene er for barn i alderen 3-12 år:

  • 3-6 åringer: lek, sang og samlingsstund.
  • Skolebarn: samlingsstund og forskjellige interessegrupper.

Denne leiren vil ha et sterkt ungdomsfokus. Det blir et eget ungdomsteam som leder arbeidet og de vil leve «tett på» ungdommene under hele leiren. På kveldene har ungdommene egne samlinger i kapellet med lek, moro, lovsang og undervisning.

Ettermiddagen er det «ferie og fritid» for alle. Flämslätt ligger i utrolig flotte omgivelser, med et stort flott uteområde, turløyper og gode muligheter for bading og andre fritidsaktiviteter.

På kvelden blir det en fin god natt-samling for de minste barna.

Vi legger opp til kveldskro for barn fra 9 år og oppover.

Parallelt med undervisning for de voksne, blir det samling for ungdommene.

 

LEDERE OG TALERE:

Kari og Svein Arne Fasseland

Vi er en familie på seks, som bor på Bryne. Vi har 4 barn i alderen 18-27 år; Benjamin (18), Mathias (20), Marte (27) og Susanne (27). dette året ser det ut til at det kun er Mathias som blir med oss på leir. Vi har vært gift i 29 år, og familieleirene har betydd mye både for ekteskapet vårt og for familien. Siden 2008 har vi vært på leir hvert år, vi har etter hvert lang erfaring som hovedledere, og har med oss en stabil og flott stab. Dette året deler vi hovedlederansvaret med Olene og Jarle Mong. Familieleiren på Flämslätt oppleves som årets viktigste begivenhet. Her føler vi oss hjemme, og vi ønsker dere herved: ”Velkommen hjem!”

 

Olene og Jarle Mong

Familien Mong består av seks medlemmer: Jarle (39), Olene (38), Levi (13), Elia (11), Kaleb (8) og Lydia (5). Vi har vært ledere på familieleirer siden 2014. De første årene hadde vi familiesamlingene på Flämslätt. I 2017 reiste vi på familie DTS på Grimerud. Den sommeren hadde vi ansvaret for de yngre barna på familie-leiren på Grimerud. De to siste årene har vi vært gruppeledere, samt hatt ansvar for deler av undervisningen. For oss har familieleirene betydd enormt mye. Leirene er en oase av liv og en kilde til inspirasjon og glede. Vi brenner for familiearbeid og tror at Gud har store planer for familier i årene som kommer.

Egil Rise

“Egil og familien har vært på familieleir siden “tidenes morgen”. Han er familieterapeut og har drevet egen virksomhet i 15 år. Vi er veldig glade for at Egil er med også dette året. Hans trygghet i fag, og varme og lune måte å være på, gjør undervisningen både morsom, alvorlig og anvendelig. Egil kommer sammen med dattera Mari (19 år), og blir mest sannsynlig å finne i passasjersetet til Sverige dette året. De ser begge frem til årets familieleir!

BETINGELSER:

Påmeldingen er bindende. Det må betales et depositum på 1000 kr per familie for å bekrefte påmeldingen. Du vil dessverre ikke få disse pengene igjen av oss om du må avbestille eller om vi må kansellere leiren.  Giro for kost/losji og resten av arrangement gebyret må betales senest 2 uker før leiren starter. Det vil bli sendt ut giro i juni. Du vil få tilbakebetalt alt (bortsett fra depositum på 1000 kr per familie) ved avmelding eller kansellering inntil leir oppstart.

PRISER:

Arrangementavgift på 500 kr. pr. deltager (maks. 2500,- pr. familie)

Hotellrom inkludert kost:

Voksen kr. 3150,-
Barn 8-12 år kr. 2350,-
Barn 3-7 år kr. 1575,-
Barn 0-2 år gratis

Hasselbacken vandrerhjem inkludert full kost (for ungdom):

Ungdom fra 13 år kr. 2.750,-

Camping:

Campingavgift m/strøm (pr enhet) kr. 575,-
Campingavgift u/strøm (pr enhet) kr. 350,-
Voksen inkl/kost kr. 2125,-
Barn 8-12 år inkl/kost kr. 1675,-
Barn 3-7 år inkl/kost kr. 1250,-
Barn 0-2 år inkl/kost gratis