Laster kart ....

Dato/tid
12/07/2021 - 17/07/2021
14:00

Sted
Fyresdal kurs- og leirsted


Vi må dessverre avlyse denne leiren i uke 28 i sommer. Men håper det blir leir i Fyresdal i uke 30. 

Vi anbefaler digitalt samlivskurs som Familiefokus vil tilby i samarbeid med Solide Samliv i juli eller august. Informasjon vil bli lagt ut snart om dette.

 

Velkommen til Familieleir på Fyresdal kurs og leirsted

På alle UIO’s familieleire ønsker vi at hver enkelt skal få en god ferieopplevelse og bli bedre kjent med Jesus og hverandre. Det blir nyttig og praktisk familieundervisning og mye fritid med lek og moro, fellesskap og alvor.

Familiefokus håper på at vi til sommeren kan samles igjen, vi åpner derfor mulighet for leir påmelding. Leirene vil bli arrangert i henhold til FHI retningslinjer nasjonalt og lokalt, det kan derfor komme endringer.  Denne leiren vil i år ha kun plass til 150 personer, for å kunne ivareta smittevern. Alle vil bli satt på automatisk venteliste ved påmelding og få beskjed innen 48 timer om du allerede nå har fått plass på leiren. Det er reservert noen plasser for nye deltagere på hver leir.

Fyresdal kurs og leirsted (http://fyresdalkl.no/) ligger som en perle i naturskjønne omgivelser rett ved Fyresvatn, med mulighet for bading, kanoutleie og mange utendørs aktiviteter. I tillegg er det en nybygget idrettshall som kan brukes. Fyresdal har 36 rom i hotelstandard med eget bad på alle rom og har flotte fasiliteter for camping. Fyresdal leirsted er en forholdsvis ny leirplass for Familiefokus, og vi gleder oss til igjen å dele Guds nærvær med hverandre på denne flotte plassen. Rammeverket for uken vil være god og solid undervisning, fellesskap, familietid, lovsang og god tid til å være familie sammen.

På denne leiren satser vi spesielt på familier med tweens og tenåringer, og det legges til rette for et bra og gøy opplegg for de. Men leiren har selvfølgelig også et fint opplegg for de mindre barna.

Leirledere: Anna Erika og Thomas Myrvold vil sammen med størsteparten av lederteamet fra Familieleir i Fyresdal 2019 lede denne leiren.Ta gjerne kontakt med leirlederne om det noe dere lurer på. Mobil: 4157 5979 (Thomas)

Talere: Informasjon kommer

PROGRAM:
Vi starter dagen starter med en god frokost og påfølgende familiesamling for hele familien.

Etter familiesamlingen går barn og ungdom til ulike grupper og de voksne går til samling med undervisning og gruppesamlinger. Ungdommene blir om formiddagene med som hjelpeledere i aktivitetsgruppene for de yngre.

Kveldstid har ungdommene egne ungdomssamlinger med lovsang og undervisning, moro og sosialt. Arbeidet for tweens og ungdom ledes av eget team med eldre ungdom/studenter som vil gjøre det særdeles gøy og meningsfullt for ungdommene å bli med på leieren.

Oppsummert blir leiren full av:

 • Familiesamling hver morgen med sang, lek, konkurranser og noen hemmeligheter
 • 3-6 åringer har aktiviteter som lek, sang og en liten samlingsstund.
 • Skolebarn har en samlingsstund og forskjellige aktivitetsgrupper.
 • God og nyttig undervisning om parforhold, familieliv og tro i hjemmet.
 • Ettermiddag med fritid til bading, familietid, gode samtaler, trening, toppturer og generelt avslappende tid med hverandre i flott norsk natur!
 • Familieekspedisjonen – konkurranse for hele familien!
 • Klubb fra 4. klasse på kvelden
 • «Godnattasamling» for de minste
 • Undervisning for voksne
 • Eget opplegg for ungdommene
 • God mat

Betingelser:

Påmeldingen er bindende. Det må betales et depositum på 1000 kr per familie for å bekrefte påmeldingen. Du vil dessverre ikke få disse pengene igjen av oss om du må avbestille eller om vi må kansellere leiren.  Giro for kost/losji og resten av arrangement gebyret må betales senest 2 uker før leiren starter. Det vil bli sendt ut giro i juni. Du vil få tilbakebetalt alt (bortsett fra depositum på 1000 kr per familie) ved avmelding eller kansellering inntil leir oppstart.

PRISER:

Arrangementavgift på 500 kr. pr. deltager (maks 2500,- pr. familie)

Kost og losji – hotellrom:

Voksen kr. 2.800,-
Barn 8-14 år kr. 1.500,-
Barn 3-7 år kr. 950,-
Barn 0-2 år gratis

Det er tilgang til et begrenset antal leiligheter med 2 soverom, kjøkken, bad og stue. Tillegspris pr. leilighet er 1800,- kr.

Camping avgift pr. enhet :

Campingavgift bobil/vogn m/ strøm/uten strøm kr. 1400,-/1200,-
Teltplass (ikke tilgang til strøm) kr. 1000,-

Fullkost for campinggjester:

Voksen kr. 1.650,-
Barn 8-14 år kr. 1.050,-
Barn 3-7 år kr.  450,-
Barn 0-2 år gratis