Laster kart ....

Dato/tid
26/07/2021 - 31/07/2021
14:00

Sted
Fyresdal kurs- og leirsted


TEMA: FREMTID OG HÅP

Velkommen til Familieleir på Fyresdal kurs og leirsted

På alle UIO’s familieleire ønsker vi at hver enkelt skal få en god ferieopplevelse og bli bedre kjent med Jesus og hverandre. Det blir nyttig og praktisk familieundervisning og mye fritid med lek og moro, fellesskap og alvor.

Familiefokus håper på at vi til sommeren kan samles igjen, vi åpner derfor mulighet for leir påmelding. Etter at regjeringen har kommet med råd for sommeren, må vi komme på gjenåpnings nivå tre før vi arrangerer leir. Vi tror derfor det er fult mulig å ha leir i uke 30. Leirene vil bli arrangert i henhold til FHI retningslinjer nasjonalt og lokalt, det kan derfor komme endringer.  Denne leiren vil i år ha kun plass til 150 personer, for å kunne ivareta smittevern. Alle vil bli satt på automatisk venteliste ved påmelding og få beskjed innen 48 timer om du allerede nå har fått plass på leiren. Det er reservert noen plasser for nye deltagere på hver leir.

Påmelding åpner 31. mai kl. 17 på Checkin HER 

Fyresdal kurs og leirsted (http://fyresdalkl.no/) ligger som en perle i naturskjønne omgivelser rett ved Fyresvatn, med mulighet for bading, kanoutleie og mange utendørs aktiviteter. Fyresdal har 36 rom i hotelstandard med eget bad på alle rom og har flotte fasiliteter for camping. Fyresdal leirsted er en forholdsvis ny leirplass for Familiefokus, og vi gleder oss til igjen å dele Guds nærvær med hverandre på denne flotte plassen. Rammeverket for uken vil være god og solid undervisning, fellesskap, familietid, lovsang og god tid til å være familie sammen.

På leiren satser vi spesielt på familier med ungdommer, og det legges til rette for et veldig bra opplegg for de. Leiren har også opplegg for de mindre barn.

Leirledere: Olga Jorunn M og Sven Harbo vil være hovedledere på denne leiren. De har vært gift i 25 år, og har tre barn i alderen 18 – 24 år. Som familie har de tatt familieDTS i Danmark. Og de har reist på mange misjonsturer med team i Europa. Ellers har de også vært på mange familieleirer med UIO. Med seg i lederteamet har de  Anne Lene og Roar Otterøen og Monica og Geir Børresen. Alle har flere års erfaring fra familieleirer. Ta gjerne kontakt med leirlederne om det er noe dere lurer på.

Olga Jorunn 40 24 86 65 – Sven 93259316.

Talere: Vi er så heldige å ha med oss, tidligere ledere av Familiefokus i UIO, nå leder for Familiy Ministries internasjonalt, Anne-Helen og Trond Sæthren

PROGRAM:
Dagen starter med en god frokost og påfølgende familiesamling for hele familien. Etter familiesamlingen går barn og ungdom til ulike grupper og de voksne går til samling med undervisning og gruppesamlinger. På dagtid fordeles de eldste ungdommene som hjelpeledere i aktivitetsgruppene i barne- og ungdomsarbeidet. På kveldene har de egne ungdomssamlinger med lovsang og undervisning.
På denne leieren har vi med en del meget sportslige, kreative og ressurssterke eldre ungdom/studenter som vil gjøre det særdeles gøy for ungdommene som blir med på leieren.

Ellers kan vi nevne:
– Familiesamling hver morgen med sang, lek, konkurranser og noen hemmeligheter
– 3-6 åringer har aktiviteter som lek, sang og en liten samlingsstund.
– Skolebarn har en samlingsstund og forskjellige aktivitetsgrupper.
– Ettermiddag med fritid til bading, familietid, vannkrig, fotballkamp og annet.
– Familieaktiviteter.
– Kveldskro fra 4. klasse på kvelden.
– «Godnattasamling»  (kveldssamling)
– Undervisning for voksne
– Eget opplegg for ungdommene
– God mat

Betingelser:

Påmeldingen er bindende. Det må betales et depositum på 1000 kr per familie for å bekrefte påmeldingen. Du vil dessverre ikke få disse pengene igjen av oss om du må avbestille leiren.  Giro for kost/losji og resten av arrangement gebyret må betales senest 1 uke før leiren starter. Det vil bli sendt ut giro. Du vil få tilbakebetalt alt  ved avmelding (bortsett fra depositum på 1000 kr per familie) eller kansellering inntil leir oppstart.

PRISER:

Arrangementavgift på 500 kr. pr. deltager (maks 2500,- pr. familie)

Kost og losji – hotellrom:

Voksen kr. 2.800,-
Barn 8-14 år kr. 1.500,-
Barn 3-7 år kr. 950,-
Barn 0-2 år gratis

Det er tilgang til et begrenset antal leiligheter med 2 soverom, kjøkken, bad og stue. Tillegspris pr. leilighet er 1800,- kr.

Camping avgift pr. enhet :

Campingavgift bobil/vogn m/ strøm/uten strøm kr. 1400,-/1200,-
Teltplass (ikke tilgang til strøm) kr. 1000,-

Fullkost for campinggjester:

Voksen kr. 1.650,-
Barn 8-14 år kr. 1.050,-
Barn 3-7 år kr.  450,-
Barn 0-2 år gratis