Laster kart ....

Dato/tid
05/07/2021 - 10/07/2021
14:00

Sted
Grimerud


Vi må dessverre avlyse denne leiren i sommer. Men håper den vil være tilbake neste sommer på Grimerud. 

Vi anbefaler digitalt samlivskurs som Familiefokus vil tilby i samarbeid med Solide Samliv i juli eller august. Informasjon vil bli lagt ut snart om dette.

VELKOMMEN TIL FAMILIELEIR PÅ HEDMARKEN

På alle UIO’s familieleire ønsker vi at hver enkelt skal få en god ferieopplevelse og bli bedre kjent med Jesus og hverandre. Det blir nyttig og praktisk familieundervisning og mye fritid med lek og moro, fellesskap og alvor.

Familiefokus håper på at vi til sommeren kan samles igjen, vi åpner derfor mulighet for leir påmelding. Leirene vil bli arrangert i henhold til FHI retningslinjer nasjonalt og lokalt, det kan derfor komme endringer.  Denne leiren vil i år ha kun plass til 200 personer, for å kunne ivareta smittevern. Alle vil bli satt på automatisk venteliste ved påmelding og få beskjed innen 48 timer om du allerede nå har fått plass på leiren. Det er reservert noen plasser for nye deltagere på hver leir.

Påmelding på Checkin vil forhåpentligvis åpne i siste uken av mai. Mer informasjon kommer.

PROGRAM:

Dagen starter alltid med familiesamling for hele familien, etter en god frokost. Deretter går barna i grupper mens de voksne har undervisning (med etterfølgende gruppesamlinger).

Det blir opplegg for barn i alderen 3 til 12 og for tenåringer. Barn fra 3-5 år og 6-8 år er i egne grupper med aktiviteter, lek, sang og samlingsstund på dagtid. Disse bruker de flotte loaklene til Grimerud barnehage. Barn fra 9 år samles til forskjellige interessegrupper og har klubb på kvelden. Tenåringer er med i interessegrupper og har klubb/ungdomsmøte på kvelden.

Grimerud har flotte lokaliteter for barneopplegg, med både tilgang til Grimerud Barnehage, gymsal og store uteareal. På ettermiddagene er det fritid, med tilbud om familieaktiviteter, strandtur til Norges dyreste stupetårn og misjonsbasar.

Etter middag samles alle store og små til en felles avslutning på dagen. På kveldene har barn og ungdom som går i 4 klasse og oppover eget opplegg, mens foreldrene har kveldsmøte.

Deltagerne vil få mer informasjon i eget brev før leiren.

LEIRLEDERE: Nina og Geir Edvin Frøen, Heidi og Christoffer Elstrøm, Torunn og Erik Westgaard

Familiene Frøen og Elstrøm har ledet denne leiren i flere år! De er engasjert i UIO (Familiefokus og Friskolen) på hverdagsbasis, og har et brennende hjerte for familier og misjon!  I år blir også familien Westgaard fra Kongberg med å leder.  Vi ønsker en uke der vi snakker sant om livet og sant om Gud. Der vi sammen kan få se mer av det han har for den enkelte og for oss som familier. De har med seg en god gjeng frivillig medarbeidere, som gjør alt for at denne uka skal for oss alle bli sommerens høydepunkt.

LEIRTALERE:

Ingunn og Andreas Magnus, med deres tre barn, bor på Hånes utenfor Kristiansand. De er engasjert i menighet og skole, og har et stort hjerte for familieliv og ekteskap. De har undervist på flere familieleire og samlivskurs, både i Familiefokus og andre sammenheng. Deres ekthet og erfaring vil utfordre oss denne uken.

 

 

BELIGGENHET – om Grimerud gård:
Grimerud er hovedsenteret til Ungdom i Oppdrag Norge. Grimerud gård ligger på noe av det fineste landbruksområdet på Hedmarken. Vi har fantastisk utsikt og lett tilgang til Mjøsa, Norges største innsjø. Stedet rommer fine overnattingsmuligheter, både på internatrom og for campinggjester og det finnes fine lekemuligheter for barn. Det drives landbruk på stedet så sauer, lam og høner er en del av de som bor her til daglig. Grimerud har dessuten egen Café hvor det selges kaffe av høy kvalitet. På området er det også barnehage, verksted og fotballbane.

BETINGELSER:

Påmeldingen er bindende. Det må betales et depositum på 1000 kr per familie for å bekrefte påmeldingen. Du vil dessverre ikke få disse pengene igjen av oss om du må avbestille eller om vi må kansellere leiren.  Giro for kost/losji og resten av arrangement gebyret må betales senest 2 uker før leiren starter. Det vil bli sendt ut giro i juni. Du vil få tilbakebetalt alt (bortsett fra depositum på 1000 kr per familie) ved avmelding eller kansellering inntil leir oppstart.

PRISER:

Arrangementavgift på 500 kr. pr. deltager (maks. 2500,- pr. familie)

Kost og losji internat:

Voksen kr. 2.500,-
Barn 8-14 år kr. 1.625,-
Barn 3-7 år kr. 875,-
Barn 0-2 år gratis

Camping:

Campingavgift bobil/vogn/telt med strøm kr. 1500,-

Fullkost for campinggjester:

Voksen kr. 1.600,-
Barn 8-14 år kr. 1040,-
Barn 3-7 år kr.  560,-
Barn 0-2 år gratis