Laster kart ....

Dato/tid
16/07/2018 - 21/07/2018
Hele dagen

Sted
Flämslätt Stifts- och Kursgård


PÅMELDING:
14. februar 2018 kl 10.00 åpner påmeldingen til leirene. Meld deg på HER eller gå rett til checkin.no. Vi ønsker at nye familier skal få muligheten til å bli med og holder av noen egne plasser til dette.

LEIRLEDERE: Familien Austneberg og familien Stubberud.
Gunn Sisilie og Gaute Austneberg har vært gift i 21 år og har barna Madicken (13 år), Theodor (17 år) og Sebastian (19 år). De er engasjert i Familiefokus gjennom regionskomitéen i Østfold. De har vært stab på familieleir i mange år. De tre siste årene har de ledet familieleir på Flämslätt. Er bosatt i Rakkestad. Gunn Sisilie jobber på familiesenteret i kommunen og Gaute er lærer på en skole for barn med vansker. Gaute er også engasjert i lovsang og mannsarbeid. På fritiden spiller han frisbeegolf med barna, tar han gjerne en tur ut med sin Harley, gjerne med kona bakpå. Gunn Sisilie veldig glad i å strikke og jobbe kreativt med hendene. På kjøkkenet lager hun de herligste retter… Vi som par har funnet en ny aktivitet vi koser oss sammen med. Det er kajakk. Der håper vi på mange fine turer sammen. Vi nyter begge  å bruke tid med familie og venner.

Fredrik og Stine Stubberud har vært gift i 18 år. Har barna Viktor 17, Erle 14, Peter 13 og Ester 9 år. Er bosatt i Rakkestad.
Fredrik jobber som lærer på Østerbo vgs, han liker traktorer, lastebiler og det meste som durer glad i å være sammen med venner og familie, på turer i friluft, helst med overnatting, men kona er litt treg å få med.. Fredrik er også med i det lokale barnekoret.
Stine jobber som barnehagelærer i Rakkestad kommune, hun er en ivrig strikker, og har alltid et strikkeprosjekt liggende rundt. Liker å bake og lage mat, være sammen med familie og venner. Stine er også med og synger i en lovsangsgruppe. Vi er engasjert i familiearbeidet. Har vært på flere familieleirer.

PROGRAM:
Dagen starter med en god svensk frokost og påfølgende familiesamling for hele familien. Etter familiesamlingen går barn og ungdom går til ulike grupper og de voksne går til samling med undervisning og gruppesamlinger. På dagtid fordeles ungdommene som hjelpeledere i aktivitetsgruppene i barnearbeidet. På kveldene har de egne ungdomssamlinger med lovsang og undervisning.

Ellers kan vi nevne:
–  Familiesamling hver morgen med sang, lek, konkurranser og noen hemmeligheter
–  3-6 åringer har aktiviteter som lek, sang og en liten samlingsstund.
–  Skolebarn har en samlingsstund og forskjellige aktivitetsgrupper.
–  Ettermiddag med fritid til bading, familietid, vannkrig, fotballkamp og annet.
–  Misjonsbasar og familieaktiviteter.
–  Kveldskro fra 4. klasse på kvelden.
–  «Gonattsamling» for de minste
–  Undervisning for voksne
–  Eget opplegg for ungdommene
–  God mat

Hovedfokus for denne leiren er alderen 6 – 18 år.

BELIGGENHET:
Flämslätt Stifts- og kursgård er en perle av et sted som ligger sør for Vänern, mellom Skövde og Skara. Det har gode utfluktsmuligheter til 18 hulls golfbane, Skara badeland og naturstier. Det er god standard på rommene og stedet kan skilte med eget kapell, badeplass med brygge, kanoutleie og fotballbane! Velkommen til et nydelig sted å legge ferien.

PRAKTISK INFO:
Sengetøy, håndklær og såpe er ikke inkludert.
Dersom du ikke ønsker å ha med eget sengetøy, kan det leies ved ankomst for kr. 95.- (sengetøy og håndklær).

Mer informasjon om leiren, påmelding og priser – kontakt : Familiefokus 62 57 43 17
For praktisk info rundt leiren kontakt Gunn Sisilie og Gaute Austneberg 99 63 15 79

Deltagerne vil få mer informasjon i eget brev før leiren.

Betingelser: Ved avmelding tidligere enn 3 uker før leirstart refunderes alt bortsett fra depositum på 650kr. Ved avmelding 2 uker før leirstart betaler man 50 %, og 1 uke før må man betale hele summen.

PRISER:
Hotellrom inkludert kost:

Voksen kr. 3050,-
Barn 8-14 år kr. 2250,-
Barn 3-7 år kr. 1575,-
Barn 0-2 år gratis

Hasselbacken vandrerhjem inkludert full kost (for ungdom):

Ungdom fra 13 år kr. 2.750,-

Camping:

Campingavgift m/strøm kr. 575,-
Campingavgift u/strøm kr. 350,-
Voksen inkl/kost kr. 2025,-
Barn 8-14 år inkl/kost kr. 1575,-
Barn 3-7 år inkl/kost kr. 1250,-
Barn 0-2 år inkl/kost gratis

Arrangementsavgift 350 kr pr barn fra fylte 3 år, og 675 kr pr voksen.

Depositum 650 kr pr familie (refunderes ikke ved avmelding) er en del av totalsummen og kommer ikke i tillegg til prisen.
NB! Plassen er sikret først når depositum er betalt.