Laster kart ....

Dato/tid
09/07/2018 - 14/07/2018
00:00

Sted
Grimerud


VELKOMMEN TIL FAMILIELEIR PÅ HEDMARKEN

På alle UIO’s familieleire ønsker vi at hver enkelt skal få en god ferieopplevelse og bli bedre kjent med Jesus og hverandre. Det blir nyttig og praktisk familieundervisning og mye fritid med lek og moro, fellesskap og alvor.

PÅMELDING:
14. februar kl 10 åpner påmeldingen til leirene. Følg linken som kommer opp HER eller gå rett til checkin.no.

Vi etterstreber at nye familier skal få muligheten til å bli med og holder av noen egne plasser til dette. 

PROGRAM:

Dagen starter alltid med familiesamling for hele familien, etter en god frokost. Deretter går barna i grupper mens de voksne har undervisning (med etterfølgende gruppesamlinger).

Det blir barne opplegg for barn/ungdom i alderen 3 – 18. Denne leiren har et spesielt fokus på barn fra 3-12 år.

Barn fra 3-5 år og 6-8 år er i egne grupper med aktiviteter, lek, sang og samlingsstund. Barn fra 4. klasse samles til forskjellige interessegrupper.

Grimerud har flotte lokaliteter for barneopplegg, med både tilgang til Grimerud Barnehage, gymsal og store uteareal. På ettermiddagene er det fritid, med tilbud om familieaktiviteter, strandtur til Norges dyreste stupetårn og misjonsbasar.

Etter middag samles alle store og små til en felles avslutning på dagen. På kveldene har barn som går i 4 klasse og oppover eget opplegg, mens foreldrene har kveldsmøte.

Deltagerne vil få mer informasjon i eget brev før leiren.

LEIRLEDERE: Nina og Geir Edvin Frøen og Heidi og Christoffer Elstrøm.

Familiene Frøen og Elstrøm ledet denne leiren også i fjor, med stor suksess! De er alle engasjert i UIO på hverdagsbasis, og har et brennende hjerte for familier og misjon!  De har med seg familien Blystad, som tar seg av familiesamlingene. Vi ønsker en uke der vi snakker sant om livet og sant om Gud. Der vi sammen kan få se mer av det han har for den enkelte og for oss som familier. De har med seg en god gjeng frivillig medarbeidere, som gjør alt for at denne uka skal for oss alle bli sommerens høydepunkt.

TALERE: Betty Ann og Øyvin Hasting.
LOVSANG: Nils andreas Honningdal med familie.


BELIGGENHET – om Grimerud gård:
Grimerud er hovedsenteret til Ungdom i Oppdrag Norge. Grimerud gård ligger på noe av det fineste landbruksområdet på Hedmarken. Vi har fantastisk utsikt og lett tilgang til Mjøsa, Norges største innsjø. Stedet rommer fine overnattingsmuligheter, både på internatrom og for campinggjester og det finnes fine lekemuligheter for barn. Det drives landbruk på stedet så sauer, lam og høner er en del av de som bor her til daglig. Grimerud har dessuten egen Café hvor det selges kaffe av høy kvalitet. På området er det også barnehage, verksted og fotballbane

Betingelser: Ved eventuell avmelding inntil 1 uke før leirstart refunderes innbetalte penger for kost og losji samt arrangementsavgift. Depositum på kr 650,- refunderes ikke.

Ved avmelding 1 uke eller senere, før leirstart, betaler man 50% av hele summen.

For informasjon om påmelding og priser kontakt Familiefokus

For praktisk info rundt leiren kontakt Nina og Geir Edvin 93 25 49 48.


PRISER:

Kost og losji internat:

Voksen kr. 2.500,-
Barn 8-14 år kr. 1.290,-
Barn 3-7 år kr. 875,-
Barn 0-2 år gratis

Camping inkludert kost :

Campingavgift bobil/vogn med strøm kr. 1000,-
Teltplass kr. 500,-

Fullkost for campinggjester:

Voksen kr. 1.250,-
Barn 8-14 år kr. 650,-
Barn 3-7 år kr.  400,-
Barn 0-2 år gratis

Arrangementsavgift 350 kr pr barn fra fylte 3 år, og 675 kr pr voksen.

Depositum 650 kr pr familie (refunderes ikke ved avmelding) er en del av totalsummen og kommer ikke i tillegg til prisen.
NB! Plassen er sikret først når depositum er betalt.