Laster kart ....

Dato/tid
16/07/2018 - 21/07/2018
Hele dagen

Sted
Lyngmo


Tradisjonen tro inviterer familiefokus til familieleir på Vestlandet. Nærmere bestemt Lyngmo i Sogn og Fjordane. En perle i skjæringspunktet mellom Sognefjorden og norske fjell. Selv om naturen er storslagen og flott, er det ikke det leirene på Lyngmo er mest kjent for. Noe av det som har vært varemerket til leirene på Lyngmo er det intime og nære fellesskapet. Staben har som mål at det skal være lett å kunne knytte bånd og bli kjent med hverandre. Et fellesskap hvor en kan senke skuldrene og slappe av. Du vil få ekte og livsnær undervisning, rotfestet i Guds ord.
Dere er hjertelig velkommen til Lyngmo i midten av juli, nærmere bestemt uke 29.

PÅMELDING:
14. februar 2018 kl 10.00 åpner påmeldingen til leirene. Meld deg på HER eller gå rett til checkin.no. Vi ønsker at nye familier skal få muligheten til å bli med og holder av noen egne plasser til dette.

PROGRAM:
På formiddagen er det familiemøte for hele familien. Deretter går barna i grupper mens de voksne har undervisning. I etterkant av undervisningen vil det være mulighet for å samles i grupper eller partid. Om ønskelig, vil det også være mulighet for å få veiledning..

Om kvelden er det ei god natt-samling for de minste. Alle til og med 3. klasse legger seg. Etter leggetid blir det undervisning for de voksne.
Det er klubb for de fra 9 år (begynner i 4.klasse) og oppover etter god natt-samlingen. For de over 12 år (begynner i 7.klasse) vil det i tillegg være samlinger etter klubben om kvelden.»

FRITID OG AKTIVITETER: På dagtid er det fritid og ulike aktiviteter. Lyngmo har kanoer og båter som er til vår disposisjon hele leiren. Det er også sandvolleyballbane og egen badebrygge. For de aller minste finnes lekeplass. .

Lyngmo har fått en ny buldrevegg i gymsalen

Vi pleier å legge til rette for noen fritidsaktiviteter, som er helt frivillig å være med på:
• vannkrig.
• volleyball/fotball.
• fjelltur til Molden. Turen tar om lag 4 timer og har en stigning på 600 høgdemeter, men det er mulig å stoppe etter halve turen, som  fortsatt gir en flott tur og utsiktsopplevelse.

Av andre opplevelser i nærheten av Lyngmo kan vi nevne:

• Lustrabadet. Stort badeland.
• Sogn Folkemuseum, familievennlig og spennende.
• Lekeland/badebasseng i Kaupanger.
• Solvorn – bading og «sørlandsidyll» ved Sognefjorden.
• Urnes stavkirke.
• Shopping i Sogndal.
HUSK REDNINGSVEST, vannkanten er ikke langt unna!
Sjekk gjerne ut på nettet i forkant, ellers er det også en del info og tips på Lyngmo for flere opplevelser.

LEIRLEDERE:
Sølvi & Bjarte Urnes var med og startet familieleiren på Lyngmo i 2007 og har siden vært med hvert år i forskjellige roller. Dette året har de sagt ja til å ha hovedansvaret for leiren og vil gjøre sitt ytterste for at dere skal ha en fin uke. Sølvi og Bjarte er bosett i Førde i Sogn og Fjordane. De har vært gift i 26 år og har 4 barn i alderen 5-24 år. De deltok første gang på familieleir i 2003, og har siden vært aktive med i arbeidet i form av leirer og weekender. De har blitt inspirert av undervisningen og ønsker å være med og videreformidle dette til stadig flere. Sølvi og Bjarte er også regionale ledere for Familiefokus Sogn og Fjordane.


UNDERVISNING:

På denne leiren har vi de siste årene fordelt undervisningen på flere par. Dette året er det Margreta og David Myklebust fra Arna utenfor Bergen, Fredrik og Marta Gravdal fra Norheimsund i Hardanger og Magny og Jostein Risa fra Balestrand i Sogn som vil dele på undervisningen. Alle har tidligere vært deltakere og stab og har erfaring fra undervisning og gruppeledelse.
Ellers når det gjelder veiledning og samtale vil flere fra staben være disponible for dette.


MER INFORMASJON:
 For praktiske spørsmål rundt leiren kontakt:
Sølvi og Bjarte Urnes 48 12 75 56
For spørsmål ang. pris/påmelding kontakt Familiefokus 62 57 43 17

 

 


INNKVARTERING:
 Her er det plass til 150 personer og det er god standard på rommene. Lyngmo utvider internatdelen og den består nå av 25 rom med eget bad. Det er 4-7 sengeplasser på hvert rom. Lyngmo har campingplass og hytter som ligger idyllisk til ved vannet. Camping/hytter har felles sanitæranlegg i samme bygg som internatet. Oppgi ønsket overnatting ved påmelding
Les mer på http://www.lyngmoinfo.com/
Sengetøy og håndklær ikke inkludert. Det kan leies for 105 kr ved ankomst. De har dyner til alle senger, men alle campinggjester må ta med dette utstyret selv.
Det er tilrettelagt 1 handicaprom (stort bad).


PRISER:
Internatrom inkludert kost:

Voksen kr. 2.875,-
Barn 8-14 år kr. 1.575,-
Barn 3-7 år kr. 1020,-
Barn 0-2 år gratis

Hytter inkludert kost:

Voksen kr. 2.450,-
Barn 8-14 år kr. 1.350,-
Barn 3-7 år kr.  870,-
Barn 0-2 år gratis

Camping inkludert kost:

Voksen kr. 1675,-
Barn 8-14 år kr.  1100,-
Barn 3-7 år kr.  580,-
Barn 0-2 år gratis

Camping uten kost (men inkludert kaffekos om kvelden):

Voksen kr. 1075,-
Barn 8-14 år kr.  575,-
Barn 3-7 år kr. 430,-
Barn 0-2 år gratis

Arrangementsavgift 350 kr pr barn fra fylte 3 år, og 675 kr pr voksen.

Depositum 650 kr pr familie (refunderes ikke ved avmelding) er en del av totalsummen og kommer ikke i tillegg til prisen.
NB! Plassen er sikret først når depositum er betalt.

Håper vi treffes i juli!