Kart utilgjengelig

Dato/tid
05/07/2021 - 10/07/2021
14:00

Sted
YWAM Nordland


Vi må dessverre avlyse denne familieleiren. Selv om vi ikke kan ha en vanlig familieleir, vil det være mulig å leie seg inn på rom eller camping på UIO Nordland basen i Røsvik den uken, 5.- 10. juli.

Vi som skulle lede leir denne uken vil alle dra opp og være på Røsvik den uken. Vi planlegger noen utflukter som de familier som har lyst kan være med på, både Rago nasjonalpark og Sjunkhatten nasjonalpark ligger i nærheten. Vi ser også på muligheter for noen enkle møtepunkt på formiddagene.

I Røsvik kirke, som ligger rett ved basen, blir det egne arrangement på kveldstid for de voksne noen av kveldene.

Hvis du ønsker å leie deg inn på Røsvik disse dagene, må du kontakte Roger Karstensen på tlf: 90200275 eller skrive en e-post: rogerkarstensen@gmail.com.

Det vil være begrenset plass. Priser og mer praktisk informasjon får du ved å ta kontakt med Roger.

—————————————————————————————————-Velkommen på Familieleir i Nord!

På alle UIO’s familieleire ønsker vi at hver enkelt skal få en god ferieopplevelse og bli bedre kjent med Jesus og hverandre. Det blir nyttig og praktisk familieundervisning og mye fritid med lek og moro, fellesskap og alvor.

Dagen starter med en god frokost og påfølgende familiesamling for hele familien. Etter familiesamlingen går barn og ungdom til ulike grupper og de voksne går til samling med undervisning og gruppesamlinger.

Det blir opplegg for barn og ungdom i alderen 3-18.

På dagtid blir barna delt inn i aldersbestemte grupper med ulike aktiviteter. På kvelden blir det en enkel godnattsamling for de minste barna, og skolebarna har klubb og aktiviteter.

Det vil være opplegg for ungdommer på leiren. På dagtid er det interessegrupper og aktiviteter, og på kveldene har de egne ungdomssamlinger med lovsang og undervisning.
Det er tatt sikte på at de unge drar på noen utflukter sammen, hvor en av disse er å dra ut på havet med fiskebåt.

For de voksne blir det inspirasjonssamlinger på kveldstid. I disse samlingene legges det opp til lovsang, undervisning og åpenhet for hva DHÅ vil lede oss til.

På dagtid mellom lunsj og middag er det fritid med mulighet for tid med familien, nye vennskap, bading og lek. Det blir også lagt opp til enkelte aktiviteter gjennom uken hvor vi også utforsker nærmiljøet i Røsvik.

Velkommen til leir i Røsvik!

Hovedledere: 

Vi er Aina og Roger Karstensen, er 50 år og bosatt i Kristiansand. Vi har vært med på familieleirer i Familiefokus siden 2017, og tok vår DTS i UIO på 90-tallet. Vi har fire barn der de to eldste guttene er over 20 år, mens de to yngste barna, Hanna og Leah på 12 og 16 år, er med på familieleirer. Vi er aktive i menighetsliv lokalt og bidrar i arbeid her, samt at vi er med i Familiefokus i Agder. I det yrkesaktive  liv så er Aina ansatt i helsevesenet og Roger er lærer i den videregående skolen.

For et par år siden kom tanken  til oss om at familieleir kan arrangeres på nye steder, og at dette er noe vi kan være med og la skje. Ut fra dette er det at vi nå er med å arrangerer leir i  Røsvik i Nordland nå til sommeren. 

Vi opplever at på en familieleir så er det en åpenhet for å være sammen med Gud og hverandre på en måte som en ikke opplever så lett mange andre steder. Dette er nok både fordi samværet varer over litt tid og at det er nærhet til god forkynnelse. Det at familien får tid sammen i slike omgivelser, åpner for Guds nærvær for å påvirke oss deltagere på en god måte. 

 

Hovedtalere og medledere er Gunn og Amund Rydland fra Andøya i Vesterålen.

Vi møttes på Dts på Grimerud i 93/94, og giftet oss i 1995. Vi har fem barn i alderen 8-24 år. I 2002 deltok vi på vår første familieleir på Fredtun i Stavern. Den var det Kings Kids Hordaland som ledet, og det var en fantastisk opplevelse og vi ble overbevist om at familieleir måtte vi på hvert år, noe vi fulgte opp. Året etter deltok vi på familieleir på Nordtun i Nordland sammen med 2 vennefamilier vi hadde fått med oss, også dette var en fantastisk opplevelse. Fra da av var vi stab på 7 leirer fra 2004-2009, både i Nordland, på Fredtun, i Bulgaria og på Fremslett i Sverige. I 2008 tok vi Family Ministries school på Grimerud og var stab på samme skolen på Grimerud i 2010. Vi har også hatt barnegruppene og familiesamlinger på In touch leiren på Skjærgårdsheimen i 2012.

Vi brenner for at familier skal ha det bra sammen og har tro på at relasjonene vi knytter til hverandre i familien er av svært stor betydning for at vi skal ha det bra og godt med oss selv og hverandre. Det er også av største betydning å bygge familien på et solid fundament, slik som troen på Den levende Gud er.

Vi har drevet med kreativt, kristent barnearbeid her i Andøy fra 2002-2018, for aldersgruppen 4-13 år. Vi er også musikalske og leder lovsang for hele familien.

Vi er glade for å kunne være med å lage familieleir igjen i Nordland og vi gleder oss til å treffe akkurat DEG og DIN familie! Så come on, meld dere på, for dette blir stjernebra!

Talere og gruppeledere:

Wenche Braatlund Larsen & Per Juell Larsen. Wenche og Per har i august 2021 vært gift i 32 år. De har tre sønner og ei svigerdatter; Einar 26 år, Eivind 20 år og Arild 24 år som er gift med Emeline. Sammen kaller de seg for Team Larsen.

For dem har Familiefokus sine leire hatt en avgjørende betydning for både ekteskap og familieliv, og de ivrer etter å dele videre alt det gode de selv har fått gjennom dette flotte arbeidet. Wenche og Per har, sammen med guttene sine, god og lang erfaring fra å lede leir, og skal i år være med som gruppeledere og talere. De brenner etter å se familier finne den gode tonen med hverandre, og se ektepar få gode redskaper til personlig liv, samlivet og foreldrerollen.

Vi er Annika og Sondre Neverdal. Vi er baseledere på UIO Nordland i Røsvik, og har vært det siden sommeren 2020. Vi er ferske foreldre selv, og gleder oss til å ta imot andre familier til å oppleve Guds nærvær og glede sammen som én familie. Vi håper at de kan oppdage og erfare mer på leiren hvordan det er å følge Jesus og lytte til hans stemme i hverdagslivet – og at barna og ungdommen også kan få ta del i dette i familielivet! Gøy & moro, felleskap & god mat, midnattssol & friluftsliv i Nord Norge – hva mer kan man ønske fra en sommeruke?

Gro & Øystein Rykkelid har vært senterledere i Nordland fra oppstart i 2001 og frem til 2020. Vi ønsker at familier skal ha gode opplevelser med Gud og med hverandre – og er veldig glad i natur og friluftsliv. Gro er også kunstner og hobbybok-forfatter med atelier på senteret. Hun har Illustrert mange barnebøker og har utviklet «Hjertespråk». Se  www.heart-language.com og www.grorykkelid.no.

Vi er først og fremst tilretteleggere for turer og aktiviteter, og Gro vil bruke Hjertespråk som ord for dagen.

Både Røsvik og områdene rundt har mye å by på. Spektakulære Sjunkhatten og Rago nasjonalparker ligger like ved. Fjorden er rik på fisk og vi har en god båt til fisketurer. En drøy halvtimes kjøring unna finner vi spennende grottesystemer å utforske utforskes.

Røsvik er ei bygd med noen overraskelser:

*Et kystfort fra andre verdenskrig, med bunkerser og stillinger over et stort område.

*Et gammelt handelssted med vedfyrt bakeri og butikk.

*Et gedigent stort «naust» der det står stablet bort alt fra skrot til skatter og sære ting fra andre verdenskrig. Det er forresten hele 3 fengsler i bygda!

Velkommen til oss, Røsvik og senteret vårt her!

BETINGELSER:

Påmeldingen er bindende. Det må betales et depositum på 1000 kr per familie for å bekrefte påmeldingen. Du vil dessverre ikke få disse pengene igjen av oss om du må avbestille eller om vi må kansellere leiren.  Giro for kost/losji og resten av arrangement gebyret må betales senest 2 uker før leiren starter. Det vil bli sendt ut giro i juni. Du vil få tilbakebetalt alt (bortsett fra depositum på 1000 kr per familie) ved avmelding eller kansellering inntil leir oppstart.

PRISER:

Arrangementavgift på 500 kr. pr. deltager (maks. 2500,- pr. familie)

Kost og losji internat:

Voksen kr. 2.500,-
Barn 8-14 år kr. 1.290,-
Barn 3-7 år kr. 875,-
Barn 0-2 år gratis

Camping inkludert kost (begrenset antall):

Campingavgift bobil/vogn/telt kr. 1500,-

Fullkost for campinggjester:

Voksen kr. 1.250,-
Barn 8-14 år kr. 650,-
Barn 3-7 år kr.  400,-
Barn 0-2 år gratis