Kart utilgjengelig

Dato/tid
05/07/2021 - 10/07/2021
14:00

Sted
Skjærgårdsheimen


Vi må dessverre avlyse denne leiren i sommer. Men håper den vil være tilbake neste sommer på Skjærgårdsheimen. Det er fortsatt usikkert om det er mulig å gjennomføre noen av de andre leirene i Norge i sommer. 

Vi anbefaler digitalt samlivskurs som Familiefokus vil tilby i samarbeid med Solide Samliv i juli eller august. Informasjon vil bli lagt ut snart om dette.

Velkommen til leir på Skjærgårdsheimen!

På alle UIO’s familieleire ønsker vi at hver enkelt skal få en god ferieopplevelse og bli bedre kjent med Jesus og hverandre. Det blir nyttig og praktisk familieundervisning og mye fritid med lek og moro, fellesskap og alvor.

Familiefokus håper på at vi til sommeren kan samles igjen, vi åpner derfor mulighet for leir påmelding. Leirene vil bli arrangert i henhold til FHI retningslinjer nasjonalt og lokalt, det kan derfor komme endringer.  Denne leiren vil i år ha kun plass til 100 personer, for å kunne ivareta smittevern. Alle vil bli satt på automatisk venteliste ved påmelding og få beskjed innen 48 timer om du allerede nå har fått plass på leiren. Det er reservert noen plasser for nye deltagere på hver leir.

Påmelding på Checkin vil forhåpentligvis åpne i siste uken av mai. Mer informasjon kommer.

PROGRAM:
Dagen starter alltid med familiesamling for hele familien etter en god frokost.
Deretter går barna i grupper mens de voksne har undervisning med etterfølgende gruppesamlinger.

Det blir barneopplegg for barn/ungdom i alderen 3 – 18. De blir delt inn i grupper med ulike aktiviteter. Det blir et eget opplegg for ungdom med ungdomsledere på kvelden. Her vil Stefanie og Niclas Jakobsen være med å ha opplegget

På kvelden blir det en enkel godnattsamling for de minste barna. Vi legger opp til kveldskro for alle fra 4.klasse og oppover, parallelt med undervisning for de voksne.

Det vil være opplegg for ungdommer på leiren. På dagtid fordeles ungdommene som hjelpeledere i aktivitetsgruppene i barnearbeidet. På kveldene har de egne ungdomssamlinger med lovsang og undervisning.

På dagtid mellom lunsj og middag er det fritid med mulighet for tid med familien, nye vennskap, bading og lek eller kanskje en bytur? Det blir også lagt opp enkelte aktiviteter gjennom uken, for eksempel krabbefiskekonkurranser og misjonsbasar.

Leirledere:

Hilde og Arne Birkeland har vært gift i 20 år og har barna Amilie (16), Silas (14) og Matheo (11). Vi er en familie som ønsker å ha Jesus i sentrum i familien, som elsker små og store familieeventyr og som sammen vil bety en forskjell.

 

Kjersti og Vegar Landro har vært gift i 16 år og har barna Selma, (11), Hermine (9) og Ulrik (7). Vi er en familie som ønsker å leve nær Jesus og følge der Han leder oss. Som familie setter vi høyt å ha det gøy sammen og ha et hjem som er åpent for alle.

Talere:

Herr og Fru Jax  er et dansk-norsk ektepar med lang fartstid som misjonærer i Sør-Asia. Sammen med barna har de vært med på mange familieleirer, hvor de blant annet har fungert som gruppeledere og bidratt med undervisning. De har et spesielt hjerte for å se generasjonene stå sammen i tjeneste, og bringer med seg en rik erfaring fra livet både i Norge og på misjonsfeltet. Det blir levende og inspirerende undervisning med glimt i øyet.

PRAKTISK INFORMASJON:

Sengetøy, håndklær og såpe er ikke inkludert. Dersom du ikke ønsker å ha med eget sengetøy, kan det leies for kr. 95.- (sengetøy og håndklær). Ta med redningsvest for de minste da sjøen ligger veldig nær.

Deltagerne vil få mer informasjon i eget brev før leiren.

For spørsmål om påmelding og priser kontakt Familiefokus 62 57 43 17
For praktisk info rundt leiren kontakt Hilde og Arne Birkeland 41410680/ 95261120

BETINGELSER:

Påmeldingen er bindende. Det må betales et depositum på 1000 kr per familie for å bekrefte påmeldingen. Du vil dessverre ikke få disse pengene igjen av oss om du må avbestille eller om vi må kansellere leiren.  Giro for kost/losji og resten av arrangement gebyret må betales senest 2 uker før leiren starter. Det vil bli sendt ut giro i juni. Du vil få tilbakebetalt alt (bortsett fra depositum på 1000 kr per familie) ved avmelding eller kansellering inntil leir oppstart.

PRISER:

Arrangementavgift på 500 kr. pr. deltager (maks. 2500,- pr. familie)

Kost og losji internat:

Voksen kr. 2.500,-
Barn 8-14 år kr. 1.290,-
Barn 3-7 år kr. 875,-
Barn 0-2 år gratis

Camping inkludert kost (begrenset antall):

Campingavgift bobil/vogn kr. 1500,-
(Det er ikke campingplasser til telt.)

Fullkost for campinggjester:

Voksen kr. 1.250,-
Barn 8-14 år kr. 650,-
Barn 3-7 år kr.  400,-
Barn 0-2 år gratis