Kart utilgjengelig

Dato/tid
19/07/2021 - 24/07/2021
14:00

Sted
Skjærgårdsheimen


Vi må dessverre avlyse denne leiren i sommer. Alle leire t.o.m uke 29 er avlyst.

Vi anbefaler digitalt samlivskurs som Familiefokus vil tilby i samarbeid med Solide Samliv i juli eller august. Informasjon vil bli lagt ut snart om dette.

På alle UIO’s familieleire ønsker vi at hver enkelt skal få en god ferieopplevelse og bli bedre kjent med Jesus og hverandre. Det blir nyttig og praktisk familieundervisning og mye fritid med lek og moro, fellesskap og alvor.

 

Leirledere:

Vi har vært gift i snart 40 år til sammen. Familien Petterson har 3 barn, Mathias 17 år, Ørjan 14 år og Kristian 9 år.  Familien Lervik har 4 barn, Elise 20 år, Berit 18 år, Thomas 16 år og Anton 10 år. Vi kommer fra Båro som ligger helt ute ved List fyr i Farsund kommune.

Familie Lervik og Petterson har vært på over 20 leirer til sammen, har deltatt som ledere for barnearbeid og gruppeledere. Vi ønsker å være med å legge til rette for at flere familier skal få oppleve Guds gode tanker for ekteskapet og familien.

Undervisning ved Rolf Arne og Eva Helås

UNGDOMMEN:

Ungdom er en viktig del av leiren og det er ungdomspastor Joar Idsøe som leder ungdommen.
Joar er kjent for sitt levende engasjement for og med ungdom.
Ungdommen skal holde til på bedehuset og har møter og sosialt der.
På dagtid er de med som ledere i barnearbeidet.
Sammen skal vi bli bedre kjent med Jesus og hverandre.

PROGRAM:
Dagen starter alltid med familiesamling for hele familien etter en god frokost.

Deretter går barna i grupper mens de voksne har undervisning med etterfølgende gruppesamlinger.

Barn i alderne 3-12 år blir delt inn i grupper med ulike aktiviteter. Inndeling og opplegget vil tilpasses etter anbefalinger og råd som gjeller. Ungdommer vil være med som hjelpere på barnegruppene på formiddagen og vil ha eget opplegg på ettermiddag og kveld.

På kvelden blir det en enkel godnattsamling for de minste barna. Vi legger opp til kvelds kro for alle fra 4.klasse og oppover, og parallelt med undervisning for de voksne blir det samling for ungdommene på bedehuset.

På dagtid mellom lunsj og middag er det fritid med mulighet for tid med familien, nye vennskap, bading og lek eller kanskje en bytur? Det blir også lagt opp enkelte aktiviteter gjennom uken, for eksempel krabbefiskekonkurranser og misjonsbasar.


PRAKTISK INFORMASJON:

Sengetøy, håndklær og såpe er ikke inkludert. Dersom du ikke ønsker å ha med eget sengetøy, kan det leies for kr. 95.- (sengetøy og håndklær). Ta med redningsvest for de minste da sjøen ligger veldig nær.

Deltagerne vil få mer informasjon i eget brev før leiren.

For spørsmål om påmelding og priser kontakt Familiefokus 62 57 43 17

For praktisk info rundt leiren kontakt Svein eller Øyvind 944 99 544 / 920 14 633 s.lervik@online.no

BETINGELSER:

Påmeldingen er bindende. Det må betales et depositum på 1000 kr per familie for å bekrefte påmeldingen. Du vil dessverre ikke få disse pengene igjen av oss om du må avbestille eller om vi må kansellere leiren.  Giro for kost/losji og resten av arrangement gebyret må betales senest 2 uker før leiren starter. Det vil bli sendt ut giro i juni. Du vil få tilbakebetalt alt (bortsett fra depositum på 1000 kr per familie) ved avmelding eller kansellering inntil leir oppstart.

PRISER:

Arrangementavgift på 500 kr. pr. deltager (maks. 2500,- pr. familie)

Kost og losji internat:

Voksen kr. 2.500,-
Barn 8-14 år kr. 1.290,-
Barn 3-7 år kr. 875,-
Barn 0-2 år gratis

Camping inkludert kost (begrenset antall):

Campingavgift bobil/vogn kr. 1500,-
(Det er ikke campingplasser til telt.)

Fullkost for campinggjester:

Voksen kr. 1.250,-
Barn 8-14 år kr. 650,-
Barn 3-7 år kr.  400,-
Barn 0-2 år gratis