Korttidsmisjon – Family Adventures 2022

Vi måtte dessverre avlyse årets Family Adventures på grunn av COVID-19. Dette er selvfølgelig trist men vi ser frem til å komme sterkere tilbake sommeren 2022!

Nytt i 2022:

Family Adventures blir en del av GOfest!

Treningsleiren vår flettes inn i GOfesten og familie-team sendes ut derifra.

 

Datoer sommer 2022

Datoene kommer høsten 2021 men vil mest sannsynlig være i ukene 25 – 27.

Treningsleir: Stavern – Fredtun Folkehøyskole og Stavernhallen

Outreach/misjonstur: ti dager i diverse land i Europa. (Se under.)

 

 

Hvem – Hva – Hvordan?

Family Adventures er et konsept tilrettelagt for familier som ønsker å dra på misjonstur/team på sommeren! Det er dessuten åpent for alle folk til å være med – ektepar uten barn og single. Teamene kan være grupper fra en menighet, eller dere melder deg på som enkelt-familie og blir en del av et team.

Family Adventures er et opplegg bestående av en kort treningsleir med påfølgende outreach/misjonstur til ulike land i Europa.

Family Adventures har sin treningsleir på GOfest i 2022 – alle deltager-familiene kommer til Stavern og blir med på GOfesten der og blir sendt ut derifra til sine ulike destinasjoner.

Vi blir altså en del av GOfest-programmet, men vil legge inn litt team-tid innimellom. I teamtiden vil vi også legge inn litt praktiske forberedelser til outreachen, slik som øving av dans og drama, figurballong-bretting osv. Gofesten blir en flott arena for åndelig input og inspirasjon til misjonsturen, og ikke minst stedet for å bli bedre kjent i teamene.

Derifra bærer det direkte ut til nasjonene – hvor vi skal få gi velsignelsen videre. Det praktiske med utreisen vil variere fra team til team, men både Gardermoen og Torp er aktuelle flyplasser.

 

Dette er landene vi planlegger å sende team til:

Albania, Bulgaria (Sliven), Latvia (Saldus), Romania (Constanta) og Ungarn (Budapest).

Vi har også kontakter i andre land, for eksempel Estland (Antsla) og Slovakia (Lucatin).

 

Av ting vi gjør for å tjene ute i nasjonene, kan vi nevne: gate/friluftsmøter og besøk på institusjoner – dagsenter for barn, handicappede og eldre. Vi deler vitnesbyrd, synger, spiller, har dans & drama, leker og aktiviteter med barna. Vi går på husbesøk og har med mat og klær som vi deler ut – og hjelper med praktisk arbeid. Spør oss om mer detaljert informasjon for det enkelte land!

 

 

Priser 2022:

Family Adventures påmeldingsgebyr: cirka 500 kr per familie men vil bli avklart høsten 2021. (NB Dette er ikke påmeldingsgebyr til GOfest.) Registrering til GOfesten skjer gjennom websiden til GOfest. Ta gjerne kontakt med oss før registrering på GOfest.

Outreach: cirka 2600 – 4800 kr per voksen (avhengig av land, og basert på 2019). Pris for barn er ofte halv av voksen pris, igjen avhengig av land. Reisekostnader og all transport kommer i tillegg.

Påmelding:

Ta gjerne kontakt med oss på epost (familyadventures@ywam.no) dersom dere er interesserte i å ta del i Family Adventures.
Etter at dere har tatt kontakt og vi har avtalt  land kan dere betale påmeldingsgebyr ved faktura eller bankoverføring. Når gebyret er betalt er påmeldingen endelig.

Teamledere koordinerer reise og utgifter i utlandet.

Intro til noen av Family Adventures kontakter:

I Family Adventures jobber vi med å støtte nasjonale arbeidere og tjenester. Vi vil så inn i lokale tjenester for å kunne stå sammen og høste frukten! Her er en oversikt over noen av de arbeiderne vi samarbeider med. Noen er norske og har investert mange år allerede i nasjonen de jobber i, andre er lokale som har vokst opp i byen dere skal tjenestegjøre i. Nesten alle er en del av UIO lokalt, det vil si ingen mottar lønn men har deres eget nettverk av støttepartnere. 

Albania (Tirana): Ned & Jorid Spiecker. Ned er amerikansk, gift med Jorid fra Norge. De har bodd i Albania i over 20 år og har stor respekt blant lokale kristne ledere. De jobber med familietjenester. En stor del av en Family Adventures outreach i Albania er å hjelpe med YWAM Albania sine familie-leire. Disse leirene er litt annerledes fra norske familieleirer, da de har ganske mange ikke-kristne familier som deltar. Slik får man mulighet til både å styrke albanske familier, og å dele evangeliet.

Bulgaria (Sliven): Vi ble kjent med Mitko & Plamena og sønnen for noen år siden på Grimerud, da de var her på familietjenesteskole. De er en familie som er lett å bli glad i! Mitko & Plamena er overgitt til roma-folket som bor i byen Sliven i øst Bulgaria. De jobber også med familieleirer. På en outreach i Sliven er det stort å få være med og be for de syke – og man opplever gjerne at de blir helbredet!

 

Se video fra Family Adventures outreach Bulgaria 2018

Latvia (Saldus): Ieva er vår latviske kontaktperson. Hun bor i Saldus, og har et stort nettverk både i menighetene og i diverse sosiale tjenester. Hun er utadvendt og er en dame med masse energi og lidenskap for Gud og mennesker. Hun er en evangelist, men har også et hjerte for disippelgjøring av de kristne. En outreach i Saldus byr på forskjellige tjeneste muligheter, bl.a. husbesøk med mat- og klær utdeling, besøk og opptreden på dagsenter for barn, aldershjem, friluftsmøter, gateevangelisering og deltakelse i lokale gudstjenester.

Ungarn (Budapest): Jeg, Rosie, og min mann Akap gleder oss over å kunne introdusere arbeidet vi driver i UiO Budapest. Her er muligheter for å tjene Gud gjennom gate-evangelisering og kafé-tjeneste og i arbeid blant de hjemløse på gatene i Budapest og blant sigøynerbarn. Håper vi får se dere i Budapest!

Brosjyre som pdf

Last ned Family Adventures PDF

Family Adventures Card 2018

  Navn (obligatorisk)

  Interessert i følgende land (sett kryss)

  Albania
  Bulgaria
  Latvia
  Romania
  Ungarn