Familieskole – Family Ministry School (FMS)

Neste FMS starter 5. januar 2022 – slutt 25. mars 2022

Her kan du lese mer om Familieskolen 2022 og starte søknad

En FMS har som mål å utruste familier til å møte hverdagens mange utfordringer på en måte som gir Gud ære.

Hvis vi leser i Guds ord vil vi se at Gud helt fra starten av hadde til hensikt å spre kunnskapen om seg via familiebåndene som han har gitt oss. Da er det viktig at disse båndene er så sunne som mulig!

I løpet av teoridelen på 12 uker vil det bli undervist i temaer som handler om ekteskap, foreldrerollen, samspillet i familien, kommunikasjon, konfliktløsning, hvordan avsløre og jobbe med usunne mønster i livet vårt, misjon, familien i tjeneste, hvilke verdier vi lever etter og ikke minst hvordan vi kan nå ut til andre familier rundt oss. Slik kan vi bety en forskjell.

Skolen er en kjemperessurs for alle familier som ønsker å være bevisst på hvordan de lever sammen og hvordan de kan være lys og salt i verden.

Det vil være skole og barnehagetilbud til barn over tre år, men det vil også være flere anledninger hvor barn og foreldre er sammen i klasserommet. Barn under to år blir med foreldrene sine gjennom dagen og har en egen lekekrok i klasserommet.

Etter teoridelen på er det mulighet for å straks sette ut i livet undervisningen som er gitt. Familiene oppfordres til å reise sammen i team til et annet land i 8 uker for å være med i tjenesten til andre som jobber ute på feltet.

Der kan teamene være med å hjelpe til med å f.eks arrangere familieleir, hjelpe til praktisk, undervise osv. Noe av praksisen kan også tas ved å hjelpe til med familieleirene i Norge.

Skolen er en del av University of the Nations, og det er en 2nd level school. Det er derfor i utgangspunktet krav om fullført DTS for å ta skolen.

Ønsker du mer informasjon, eller bare en prat rundt dette, ikke nøl med å ringe oss på +47 6257 4318 eller send en mail til familie@ywam.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!