Hjertelig velkommen til UngePar-helg på Hermon Høyfjellssenter 11-13 november 2022!

 

Påmelding åpner i mars 2022.

 

På denne weekenden vil det bli undervist hvordan dere som unge par kan leve bedre sammen i trygghet og erfaring av at dere er elsket av hverandre og av Gud. I et samfunn som krever kurs og veiledning for å kunne kjøre bil, burde vi også innse at ekteskapet trenger det samme. Vi ønsker å verne om og styrke ekteskapet som Guds gode ordning, og gi verktøy for å møte hverdagen.

 

Å bli forelska er ikke så vanskelig, og det er heller ingen umulighet å gifte seg med sin hjertenskjær. Derimot er det en helt annen sak å skulle bevare kjærligheten gjennom et langt liv. Vårt ønske er at alle som deltar på weekenden skal få tro på at det faktisk er mulig å holde sammen gjennom hele livet, også i det 21.århundre. Gresset er ikke grønnere på andre siden, gresset er grønnest der du vanner det!
Når to mennesker fra forskjellige familier skal bygge et liv sammen, må det både gis og tas, og det kan storme litt av og til. En weekend som denne er uansett god å ha med seg på ferden. Se på det som en investering i forholdet ditt. Vi kan garantere at den vil gi god avkastning i årene som ligger foran.

Vi gleder oss til å være sammen med dere på Hermon!

På Hermon Høyfjellssenter bor alle parene på rom eller hytter. Er du ugift deler du rom med en av samme kjønn. Stedet har eget badeland som er inkludert i prisen, med rutsjebane, stupebasseng, svømmekanaler, boblebad, badstuer, trimrom, klatrevegg, mm.

Familiefokus har mange års erfaring med slike UngePar-weekender.

I 2021 var Olene og Jarle Mong med som undervisere.

Pris: 4000kr pr par. Dette inkludere arrangement avgift, kost og losji per par for hele helgen.

Påmelding: Åpner i mars 2022

Vi gleder oss til å være sammen med dere på Hermon!

Ledere:

 

Judy-Ann & Agnar Mostad

E-post: ungepar@familiefokus.no

Tlf: 938 53 099